• +54 280 4495044
  • - Av de las Ballenas s/n Puerto Pirámides, Península Valdés, Chubut, Patagonia Argentina.

Blog

Dwerggordeldier

Het Dwerggordeldier (Zaedyus pichiy), uit dezelfde familie als de Mulita en harig gordeldier (Xenarthra), brengt het grootste deel van zijn tijd met zijn neus naar de grond op zoek naar voedsel. Het heeft kort haar en zeven gelede banden aan zijn beschermende schaal die meestal grijs zijn met licht gebogen, beige randen. Het heeft veel minder haar op de schaal dan de Mulita of harig gordeldier en de onderkant is gekarteld.

Dwerggordeldier

Dwerggordeldier in seizoen Punta Norte – Orka´s

Betaal met crypto en bespaar meer dan 10%

hotel promo price off discount bitcoin