• +54 280 4495044
  • - Av de las Ballenas s/n Puerto Pirámides, Península Valdés, Chubut, Patagonia Argentina.

Blog

kuifeend Patagonië in Argentinië

De kuifeend (Lophonetta specularioides) is een vogel uit Zuid-Amerika en van de 2 soorten die bestaan, een nest in Chileens Patagonië en Argentinië, inclusief de Malvinas-eilanden. Het bewoont zoetwatermeren en mariene kusten.
Daarom komt Valdes-schiereiland in de lente omdat het een broedseizoen is en het schiereiland een groot moederschap is. De vrouwtjes van deze soort zetten 5 tot 8 eieren en incubatie duurt 30 dagen, wanneer ze prachtige eendjes lijken die niet van de moeder gescheiden zijn. Ze eten weekdieren en ongewervelde dieren en eten ook wat zeewier, meten tussen 50/60 cm en wegen iets meer dan 1 kg. Tijdens de winter beweegt het langs beide kusten naar het noorden en bereikt het centrum van Chili en Argentinië.

Betaal met crypto en bespaar meer dan 10%

hotel promo price off discount bitcoin